Ajoneuvojen hallinta

Yrityspalvelumme ovat pääasiassa suunnattu yrityksille, jotka tarvitsevat ajoneuvojen hallinnointipalveluita päivittäisessä liiketoiminnassaan. Tarjoamamme palvelu yhdistää paikannuslaitteen ja verkkokäyttöisen pilvipalvelun, joka on suunniteltu suuren ajoneuvomäärän hallintaan. Tyypillinen asiakkaamme omistaa autoja, takseja, rekkoja, moottorikelkkoja tai hänen henkilöstössä on kenttätyöntekijöitä, jolloin ajoneuvojen seurannalla ja logistiikan paremmalla suunnittelulla voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä.

Tyypillisesti isoimmat hyödyt ajoneuvojen hallinnoinnista on saavutettavissa seuraavissa liiketoiminnoissa:

  • Kuljetusliikkeet
  • Auto- ja konevuokraamot
  • Palvelu- ja kunnossapitoyhtiöt
  • Turvapalvelut
  • Logistiikka

Yritysasiakkaille palvelinympäristön ylläpito ja seurantaohjelmistot

Tarjoamamme täysin integroitu ratkaisu, joka yhdistää paikantimen ja tietojärjestelmän, mahdollistaa ajoneuvojen optimaalisen käytön tuoden kustannussäästöjä. Ajoneuvojen hallinnointi tuo välittömiä suoria kustannussäästöjä taloudellisempien ajotapojen ansiosta ja se parantaa asiakastyytyväisyyttä, koska vasteajat asiakkaiden palvelupyyntöihin lyhenevät.

Oheiset esitteet sisältävät tarkempia lisätietoja ajoneuvojen hallintapalveluista ajoneuvoja omistaville yrityksille ja seurantapalvelujen tarjoajille:

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös kokonaisratkaisu, joka pitää sisällään myös tietoliikenneyhteyden (data SIM-kortti). Tämän lisäksi asiakkaidemme on mahdollista rahoittaa paikantimien hankinta rahoitusmallilla, jolloin ratkaisun käyttöönotto ei vaadi alkuinvestointia (rahoitusmallin käyttö ehdollinen luottopäätökselle).