Ohjelmistot

Kuluttajaratkaisut

M1 Move matkapuhelinsovellus     Ilmainen matkapuhelinsovellus M1 Move

Kaikkia Tramigon paikannuslaitteita voidaan käyttää millä tahansa matkapuhelimella pelkkien tekstiviestien välityksellä. Lisäksi älypuhelimiin ja tablettitietokoneisiin on saatavilla käyttöä helpottava sovellus. Alla löydät linkit eri puhelinmallien verkkopalveluihin, joista voit ladata mobiilisovelluksen:

Google play  App Store  App World

Lisätietoja ohjelmistosta S60 ja Java -puhelimille löydät verkosta osoitteesta: www.tramigo.net/m1move/

Uusimme versiot Tramigon ohjelmistoista voit ladata verkosta osoitteesta www.tramigo.net/downloads

 

Yritysratkaisut

M1 Web reaaliaikainen verkko-ohjelmistoReaalikainen verkko-ohjelmisto M1 Web

Yritysasiakkaille, jotka tarvitsevat ajoneuvojen hallinnointipalveluja, tarjoamme nykyaikaisen verkko-ohjelmiston M1 Web. M1 Web on verkossa toimiva ohjelmisto, jota voidaan käyttää millä tahansa Internet -selaimella (käyttö mahdollista mobiililaitteille, tablettitietokoneella ja pöytäkoneella).

M1 Web -ohjelmiston ominaisuudet

M1WebLiveTracking

Fleet Tracking välilehdeltä näet valitsemiesi ajoneuvojesi reaaliaikaisen sijainnin karttapohjalla.
Karttapohja päivittyy automaattisesti kun ajoneuvojen sijaintitiedot päivittyvät.


M1WebHistoryPlayback
History Playback sivulta näet valitsemasi ajoneuvon kulkeman historiallisen reitin. Voit valita haluamasi aikavälin, jolloin tuona aikana ajoneuvon kulkema reitti näytetään karttapohjalla.

M1WebReportingReports sivulta voit tarkastella yksittäisen ajoneuvon lähettämiä raportteja. Kun klikkaat raporttia, karttapohjalla näytetään kyseisen raportin paikkatiedot.

Voit lajitella raportteja siten, että näet kerralla kaikki raportit tai vain sellaiset raporttityypit, jotka ovat sinulle tärkeitä (esim. matkaraportit, ylinopeudet, hälytykset…).

Web API

Tarjoamme paikannuslaitteiden tuottamaan tietoon myös REST -rajapinnalla toteutettua WebAPI:a, jonka avulla paikkatieto on helppo integoida hyödynnettäväksi esimerkiksi tuotannonohjausjärjestelmässä. Lyhyen kuvauksen rajapinnasta löytyvästä tiedosta löytää osoitteesta http://webapi.m2ms.eu/help


Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää yritysten ajoneuvojen hallinnointipalveluista ja M1 Web ohjelmistosta.