Ratkaisumme

Langaton GPS teknologiaan perustuva paikannusratkaisu

Ratkaisumme hyödyntävät langatonta koneiden välistä tiedonvälitystä (‘machine-to-machine’, ‘M2M’) ja yhdistävät johtavan paikannuslaiteteknologian ja nykyaikaisen ohjelmiston.

Kuluttajaratkaisujemme avulla asiakkaamme voivat tarkkailla ajoneuvojensa, kuten autojen, moottoripyörien, veneiden ja mönkijöiden tilaa tekstiviestien välityksellä matkapuhelimella tai tablettitietokoneella ja vastaanottaa hälytyksiä ennaltamäärätyistä tapahtumista, kuten liike, vyöhykerajan ylitys tai ylinopeus. M1 Move on ilmainen matkapuhelinsovellus älypuhelimille ja tableteille, jonka tiedonvälitys perustuu paikannuslaitteen ja sovelluksen välisiin tekstiviesteihin.

Yritysratkaisumme tuovat ratkaisun isojen ajoneuvomäärien omistajille, joille tarjoamme reaaliaikaisen verkko-ohjelmiston ja palvelinympäristön, joka mahdollistaa ison ajoneuvomäärän yhtäaikaisen seurannan ja raportoinnin. M1 Web on reaaliaikainen ohjelmisto, joka toimii millä tahansa Internet -selaimella ja joka sopii sekä mobiili- että toimistokäyttöön. M1 Web sisältää suuren määrän ajoneuvojen hallinnointia tukevia ominaisuuksia ja ohjelmistoa voidaan räätälöidä asiakaskohtaisesti.

Lisätietoja yritysratkaisuistamme ja M1 Web ohjelmiston käytöstä, ota meihin yhteyttä.