Tramigo T22 Boat

199.00  (incl. VAT)

Luotettava GPS paikannin veneeseen

Tramigo T22 Boat on GPS paikannin veneeseen, joka tarjoaa veneen omistajalle mielenrauhan ja pitää veneen turvassa ilman kuukausimaksuja. Saat välittömästi hälytykset matkapuhelimeesi, jos pilssiveden taso nousee, veneesi liikkuu ilman lupaasi tai vene liikkuu luvattomilla vesialueilla. GPS paikannin veneeseen lähettää GPS paikkatiedon matkapuhelimeesi tekstiviestillä ja ilmainen offline paikannusohjelmisto M1 Move on saatavilla matkapuhelimiin ja tableteille.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 20012 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

GPS paikannin veneeseen: Tramigo T22 Boat

icon_sensorsRaportit

GPS paikannin veneeseen, joka lähettää tekstiviestillä SOS-, liike-, nopeus- ja vyöhykeraportteja.

icon_connectivityLiittimet

Mikrofoni ja pilssivesimittari (molemmat sisältyvät myyntipakkaukseen).

icon_batteryAsentaminen

Suositellaan kiinteä asennus 12V virtalähteeseen.

icon_sensorsKielet

Laaja kielivalikoima sisältäen suomi, ruotsi, englanti, espanja, ranska ja saksa.

TLDMaamerkit (TLD)

TLD mahdollistavat reaaliaikaisen paikan ymmärtämisen ilman Internet yhteyttä. Maamerkkitiedot valmiina ladattuna kaikissa Tramigo paikannuslaitteissa.

Takuu

Toimialan toimintavarmin gps paikannin veneeseen, jolla on 2 vuoden takuu. Maailmanlaajuinen & paikallinen asiakastuki usealla eri kielellä.

GPS paikannin veneeseen

Hanki GPS paikannin veneeseen ja tiedät aina missä sinun purjevene, moottorijahti, vesijetti tai muu vene sijaitsee. Saat välittömästi hälytykset matkapuhelimeesi, jos pilssiveden taso nousee, veneesi liikkuu ilman lupaasi tai vene liikkuu luvattomilla vesialueilla. Tramigo T22 Boat:n käytöstä emme peri kuukausimaksuja, hanki nyt GPS paikannin veneeseen ja aseta siihen SIM kortti ja veneesi on välittömästi turvassa!

Tramigon GPS paikannin veneeseen on helppo asentaa mihin tahansa veneeseen, se voidaan asentaa kokonaan piiloon ja laite ottaa virtansa veneen 12V akusta. Kontrolloit venepaikannuslaitetta matkapuhelimellasi ja voit vastaanottaa hälytyksiä ja raportteja missä tahansa liikutkin. Laitteessa on GPS vastaanotin ja se lähettää tietonsa matkapuhelimiin tekstiviestien välityksellä. Ilmainen paikannusohjelmisto matkapuhelimille ja tableteille M1 Move on saatavilla Apple, Android ja Blackberry päätelaitteille ja muilla mobiililaitteilla veneseuranta onnistuu tavallisten tekstiviestin välityksellä. Voit antaa myös perheenjäsenille ja ystäville oikeuden saada paikkatietoja ja hälytysviestejä veneestäsi, joista voi olla korvaamaton hyöty hätätilanteissa.

GPS paikannin veneeseen sisältää pilssivesimittarin, jonka avulla saat tekstiviestihälytyksen jos veneessäsi pilssiveden taso nousee liian korkealle. Tramigon GPS paikannin veneeseen, katso lisätietoja paikantimen valmistajan verkkosivuilta.

Lisätiedot

Connectivity

GSM, SMS

Battery

1300 mAh, 1300 mAh, 3.7 V, ladattava, sisäinen Li-Polymer akku, vaihdettava

Input/Output

mikrofoni etäkuuntelua varten, Mini-USB akun lataukseen

Accessories/auxiliary sensors

pilssivesimittari, vesitiivis suojakotelo

Tramigo T22 paikannuslaitteita voidaan käyttää:

  • Tekstiviesteillä (SMS) millä tahansa matkapuhelimella
  • M1 Move  Tramigo M1 Move – matkapuhelinohjelmisto

Viimeisimmät versiot Tramigo paikannuslaitteissa käytettävistä ohjelmistoista löydät verkosta osoitteesta: www.tramigo.net/downloads

Viimeisimmät Tramigo T22 sarjan käyttöohjeet:

Tramigo T22 Boat esite
Tramigo T22 käyttöopas
Tramigo T22 käyttöohje

Viimeisimmät versiot Tramigo paikannuslaitteiden käyttöohjeista löydät verkosta osoitteesta: http://www.tramigo.net/downloads