Tramigo T22 Moto

199.00  (incl. VAT)

Luotettava GPS paikannin moottoripyörään

Tramigo T22 Moto on GPS paikannin moottoripyörän, joka tarjoaa prätkän omistajalle mielenrauhan ja pitää pyöräsi turvassa ilman kuukausimaksuja. Saat välittömästi hälytykset matkapuhelimeesi, jos moottoripyöräsi liikkuu ilman lupaasi tai prätkä liikkuu luvattomilla alueilla. GPS paikannin moottoripyörään lähettää GPS paikkatiedon matkapuhelimeesi tekstiviestillä ja ilmainen offline paikannusohjelmisto M1 Move on saatavilla matkapuhelimiin ja tableteille.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 20013 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

GPS paikannin moottoripyörään

icon_sensorsRaportit

GPS paikannin moottoripyörään, joka lähettää tekstiviestillä SOS-, liike-, nopeus- ja vyöhykeraportteja.

icon_connectivityLiittimet

Mikrofoni ja kiinteän asennuksen virtajohdot (sisältyvät myyntipakkaukseen).

icon_batteryAsentaminen

Suositellaan kiinteä asennus 12V virtalähteeseen.

icon_sensorsKielet

Laaja kielivalikoima sisältäen suomi, ruotsi, englanti, espanja, ranska ja saksa.

TLDMaamerkit (TLD)

TLD mahdollistavat reaaliaikaisen paikan ymmärtämisen ilman Internet yhteyttä. Maamerkkitiedot valmiina ladattuna kaikissa Tramigo paikannuslaitteissa.

Takuu

Toimialan toimintavarmin gps paikannin moottoripyörään, jolla on 2 vuoden takuu. Maailmanlaajuinen & paikallinen asiakastuki usealla eri kielellä.

GPS paikannin moottoripyörään

Hanki GPS paikannin moottoripyörään ja tiedät aina prätkäsi sijainnin. Saat välittömästi hälytykset matkapuhelimeesi, jos moottoripyörä liikkuu ilman lupaasi. Paikantimen herkkä liiketunnistin havaitsee, jos pyöräsi kosketaan ja lähettää siitä sinulle hälytyksen. Tramigo T22 Moto:n käytöstä emme peri kuukausimaksuja, hanki nyt GPS paikannin moottoripyörään ja aseta siihen SIM kortti ja moottoripyöräsi on välittömästi turvassa!

Tramigon GPS paikannin moottoripyörään on helppo asentaa mihin tahansa prätkään ja se voidaan asentaa kokonaan piiloon ja laite ottaa virtansa pyörän 12V akusta. Kontrolloit paikanninta matkapuhelimellasi ja voit vastaanottaa hälytyksiä ja raportteja missä tahansa liikutkin. Laitteessa on GPS vastaanotin ja se lähettää tietonsa matkapuhelimiin tekstiviestien välityksellä. Ilmainen paikannusohjelmisto matkapuhelimille ja tableteille M1 Move on saatavilla Apple, Android ja Blackberry päätelaitteille ja muilla mobiililaitteilla seuranta onnistuu tavallisten tekstiviestin välityksellä. Voit antaa myös perheenjäsenille ja ystäville oikeuden saada paikkatietoja ja hälytysviestejä pyörästäsi, joista voi olla korvaamaton hyöty hätätilanteissa.

Tramigo T22 Moto on GPS paikannin moottoripyörään, jonka myyntipakkaus sisältää kaikki tarvittavat osat, kuten virtajohdot, mikrofonin ja suojakotelon. Tramigon GPS paikannin moottoripyörään, katso lisätietoja paikantimen valmistajan verkkosivuilta.

Lisätiedot

Connectivity
Battery

ladattava, sisäinen Li-Polymer akku, vaihdettava

Casing

Roisketiivis suojakotelo

Tramigo T22 paikannuslaitteita voidaan käyttää:

  • Tekstiviesteillä (SMS) millä tahansa matkapuhelimella
  • M1 Move  Tramigo M1 Move – matkapuhelinohjelmisto

Viimeisimmät versiot Tramigo paikannuslaitteissa käytettävistä ohjelmistoista löydät verkosta osoitteesta: www.tramigo.net/downloads

Viimeisimmät Tramigo T22 sarjan käyttöohjeet:

Tramigo T22 Moto esite
Tramigo T22 käyttöopas
Tramigo T22 käyttöohje
Tramigo T22 Installation Manual

Viimeisimmät versiot Tramigo paikannuslaitteiden käyttöohjeista löydät verkosta osoitteesta: http://www.tramigo.net/downloads